Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk & Jojanneke van Iwaarden - Breda
Recepten voor thuis van de chefs achter restaurant Breda, Klein Breda, Maris Piper en Paindemie. Lees meer
Breda is het uitgesproken, eigenzinnige, bourgondische kookboek van chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden, geschreven door Ronald Giphart.
Voor alle fans en thuiskoks zijn dit hun verhalen van vroeger en nu, vanuit de keuken en van op reis. Tel daarbij op meer dan 50 van hun beste recepten, verrukkelijke wijnsuggesties en prachtige foodfotografie, en je hebt een heerlijk boek om thuis van te genieten.
In slechts een paar jaar tijd hebben de drie vrienden vier succesvolle zaken geopend in Amsterdam. Een eclectische mix: van een dönerzaak tot fine dining. Met lovende recensies en grote namen uit de culinaire wereld die hun restaurants bezochten. Zowel culinair als zakelijk gezien zijn ze een inspiratiebron voor collega’s, fans en thuiskoks.